Pun mesec u ovnu je 9.oktobra, ovo je istina o tome kome ce doneti najvise srece!

Pun mesec u ovnu je 9.oktobra, ovo je istina o tome kome ce doneti najvise srece!

6. listopada 2022. 0 By Maja

VAGA

Dani koji si pred vama donose va samo nervozu. Niste zadovoljni na poslovnom polju, ali vrlo malo se u zadnje vrijeme trudite da nesto promijenite. Nema te nikoga da krivite osim  sebe.Zauzmite se za stvari  koje su vam bitne. Malo vise vjere u sebe i vise angazmana na poslovnom polju ce vam dobro doci.

 

SKORPIJA

Pred vama su dani koji nece donjeti posebne promjene. Jedine promjene koje vas ocekuju bice povezane sa vasom sadasnjom vezom u kojoj se vec duze vrijeme osjecate usamljeno. Niste sretni, ali ne zelite da povrijedite voljenu sosobu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRIJELAC

Mnogo ulazete u svoj posao, ali malo vremena posvjecujete voljenoj osobi. Poslovni uspjeh vamje jako bitan, ali ne zaboravite ko je bio uz vas kada stre tek pocinjali. Vasem partneru je sada potrebno rame za plakanje , jer on prolazi kroz jednu tesku situaciju. Pun mjesec u ovnu ce vam otvoriti oci.

 

JARAC

Dani koji su pred vama donose jedno veliko razocarenje kada je vas posao i pitanju. Obecano vam je novo radno mjesto, i vi ste ulili velike nade u to. Ali, sreca vas nece pratiti, i poziv kojeg dugo ocekujete , necete dobiti.

 

VODOLIJA

Ljubavna sreca vas prati , ali vi nikako to da primjetite. Jednoj osobi se mnogo dopadate, i ona ce vam u periodu punog mjeseca u ovnu izjaviti svoju ljubav. Da li cete pristati na novu vezu ili ne, zavisi samo o vama.

 

RIBA

Vas partner od vas oceuje istinu, i to cete morati uciniti. Budite iskrenu, mozda vam vas partner oprosti greske koje ste napravili. Na poslovnom polju necete imati nikakvih problema.

 

 

Stranice: 1 2