Ovan srecan, Rak raspolozen, Vaga svoje srce poklanja pogresnoj osobi!

Ovan srecan, Rak raspolozen, Vaga svoje srce poklanja pogresnoj osobi!

9. listopada 2022. 0 By Lala

VAGA

Shvatice da ste ludo zaljubljeni u jednu osobu, bez obzira na sve. Mada znate da se sve desava kako vase srce naredjuje, gresite. Svesni ste da srce dajete pogresnoj osobi koja vam nece uzvratiti.

 

SKORPIJA

Mozda je vreme da dobro razlucite neke stvari.Od vas se ceka da pokazete  da vas je zivot naucio da idete tezim putem. Vreme je da se srede neke stvari, da znate da se okrenete glavnom prioritetu. Odredite ga, ali u svoju korist.

 

STRELAC

Ne znate kako da se sredite i sta da ucinite. Neko ce vam zapasti za oko  i vreme je da pokazete da vam se svidja. Od vas  se ceka da budete direktni i da iznesete svoje simpatije. Onda ce sve biti lakse.Nemojte oklevati, odmah u akciju.

 

JARAC

Zaustavljate se  na danima koji ce vas potpuno   izbaciti iz koloseka. Tek cete shvatiti o cemu se radi, da li o ljubavi ili vasem zanosu?Od vas se ceka da budete  odredjeni sta zapravo osecate! Tek onda startujte i cinite prave korake.

 

VODOLIJA

Vreme je da se odrede stvari koje cete  moci da kontrolisete.Od vas se ceka da budete svesni da morate kontrolisati  situaciju. Vasa situacija je takva da se  morate  usmeriti, pa resite kako cete i sta zapravo zelite, a sta morate.Gledajte da ne budete na gubitku vi.

 

RIBE

Od vase ljubavi se  ceka da vi budete glavni akter i da preduzmete neke stvari. Morate sami da se upravite  kako cete vladati,  i sta zelite preduzeti. Znajte sta  vas ceka, ali budite uporni da se okrenete  svojoj zelji. Nemojte da gusite osecanja, cekajuci povoljnu sansu.Recite sta imate.

Stranice: 1 2