Ova SREDA ce, bas na sredini sedmice, da jednom tuznom znaku, okrene kolo srece i ljubavi!

Ova SREDA ce, bas na sredini sedmice, da jednom tuznom znaku, okrene kolo srece i ljubavi!

11. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Ne znate sta vas ceka, a moglo bi biti svega. Pokusavate da ostanete neutralni, ali ce se i vas ticati stvari koje ce se desiti.Ipak ce nesto zaista za vas da bude iznenadjujuce i optimisticno. Dace vam volju za zivot.

 

BIK

Polako kao da se budite iz dubokog sna i pocinjete bar da ucestvujete u zivotu. Kao da ste sve o danas ziveli za nekog drugog, i samo sto morate. Do sada tuzni, od danas  zivot okrece kolo srece i nove ljubavi u vasem zivotu. Zato ste srecnik ovog dana.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Sve vam se pomesalo u glavi, zbrkane misli, a u dusi pomesana osecanja. Vise ne znate ni sta da ocekujete, niti sta vas ceka. Ipak morate biti strpljivi i pokazati se  razumnim. Danas dobro razmislite koju cete odluku doneti.

 

RAK

Da ste samo malo  drugaciji, bilo bi vam daleko lakse. I vas bi zivot bio daleko ispunjeniji i bez stresa. Vi niti ste lukavi, ni mudri, vec sve igrate na dobrotu.Dobri prema svima, bio bi red da i vama uzvrati neko danas ljubavlju.

 

LAV

Sve vase reke su se zamutile, a danas ih pokusavate da bistrite. Ne nadajte se da ce jedan dan da sve popravi, sto se danima mutilo. Da bi vam partner oprostio, trebace vam puno vremena i vise strpljenja.

 

DEVICA

Lomite se kako god i vreme je da se okrenete svojoj situaciji. Ostavite sve po strani i ovog dana mislite samo o sebi. Nalazite se u teskoj i neizvesnoj poziciji i vreme je da budete  hrabri i snazni kao i uvek.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2