Kome ce cetvrtak doneti SRECU, a kome TUGU?

Kome ce cetvrtak doneti SRECU, a kome TUGU?

12. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da i vi ucinite nesto na emotivnom planu.Vec ste se zagledali u jednu osobu i nemojte da cekate vise.Pridjite joj sto pre, dok vam je neko ne uzme ispred nosa.Upravo to mozete ocekivati, zato grabite   sansu.

 

BIK

Ne sme sve da se zavrsi samo na vasim pogledima i na vasoj  simpatiji. Vreme je da pridjete i budete otvoreni u pogledu emotivne veze. Sto vam je na umu, to i pokazite i budite otvoreni po pitanju emocija.Izjavite joj ljubav.

 

BLIZANCI

Vasa ljubav prema jednoj osobi nikako ne bledi, a ostala je u proslosti. Kao da ste raskrstili sa prosloscu, ali je vreme da krenete dalje. Zakopajte ono sto je bilo, ali se morate okretati dalje.Zivot ide, sve dolazi i prolazi.

 

RAK

Vaa sreca je nekada blistala, ali vise nemate nade.Ostali ste praznog srca i vreme je da budete opet, kao nekada punog. Nemojte  da se predajete da je sve proslo i da se vise lepo nece desiti nista. Nikad se ne zna, mozda bas danas kucne sreca.

 

LAV

Ako mislite da cetese radovati jer ce vam uspeti naum, varate se.Bar danas vam nece poci za rukom to sto ste naumili. Da budemo pravedni, vasa je krivica samo polovicna. Ali je sada stopostotna jer ste preterali gde niste smeli.

 

DEVICA

Za mnogo truda i mnogo snage sve ce da bude  mnogo dobrih rezultata. Ako ih zelite dajte sebi  zadnje atome snage i zgrabite svoju sansu. Danas  vam se pruza jedna i  vi je iskoristite jer vam se takva nikad vise nece pruziti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2