Cetvrtak ce biti dan za NOVI POCETAK jednom,  jednom drugom znaku za definitivno resenje…

Cetvrtak ce biti dan za NOVI POCETAK jednom, jednom drugom znaku za definitivno resenje…

19. listopada 2022. 0 By Lala

VAGA

Dvoumite se kako cete i sta odluciti u danima koji slede.Vasa nesigurnost  ce vas  kostati snage  koja ce se pretvoriti u bezvoljnost. Od  vas ceka da budete otvoreni i danas partneru otvorite srce, makar ga i ne voljeli dovoljno.

SKORPIJA

Jedna osoba ceka da pokgazite svoje zakletve i po koji put mu opet oprostite. Stalno pravite neke pogresne korake, pa dokle tako mislite? Od vas ce da partner  okrene glavu, jer nece vise dati da ga pravite budalom.

 

STRELAC

Vi ste jakouporni u svemu, a danas cete biti uporni kod jedne osobe.Zelite je u blizini, a vreme je da se srede vase  emocije i da budu iznesene. Iskoristite sanse  da pridjete osobi do koje vam je stalo.

 

JARAC

Jako ste dobri, ali ste jos vise tvrdoglavi, pa vas jew tesko  ubediti u nesto. Vase srce kuca zarom i vreme je da se srede osecanja , ali ste ponositi da ih pokazete.  Cekate da ih pokaze prvo partner, i tako stavljate srecu na kocku.

VODOLIJA

Jako ste ponosni sto se stavljate u poziciju nepobedivog. Verujte da niko nije  nepobediv, niti toliko neodoljiv, da ce  pobediti sve. Ne mozete znmati u koga cete se zaljubiti i kada, a danas je za vas nova ljubav na pomolu, tako da ste srecnik zodijak.

 

RIBE

Konacno je dan za definitivno resenje  i da savladate neke svoje odluke. Ono sto morate da resite, vise necete odgadjati ni jednoga dana. Vreme je da stavite definitivnu tacku na nesto sto vas vec dugo muci. Samo od nje zavisi sta vas ceka u buducim danima.

 

 

Stranice: 1 2