Jarac boluje od ljubavi, Skorpija od inata, a Rak i Blizanci  snose greske Vodolije…

Jarac boluje od ljubavi, Skorpija od inata, a Rak i Blizanci snose greske Vodolije…

24. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Dani koji slede donece neke bitne promene.Niko vas nece pitati sta vam godi, vreme je da se sredite i da budete  odmereni u svemu.Sve je to zivot i niko vas nece pitati sta se zbiva, mozete li ili ne mozete prihvatiti.

 

BIK

Samo da ste malo jaci psihicki, sa vama bi moglo biti mnogo bolje. U danima koji slede mogli biste mnogo samo da hocete, ali necete.Bar svi misli da necete, ali ce se uskoro uveriti da ne mozete i da nemate volju.

 

BLIZANCI

Vasa ce ljutnja da pocne tek uskoro i vas teret ce biti pregolem. Dugo ste sa jednim rakom bili u sukobu da slusate jednu vodoliju. Bila je autoritet, ali se sve okrenulo. Ovih cete dana shvatiti da tek trpite posledice  njenih gresaka.

 

RAK

Vas partner nije uvazavao vase misljenje, smatrajuci da treba da slusa mudru vodoliju. Vreme je proslo i  sve se promenilo, ali tek cete shvatiti da ste pogresili. Sada cete skupa trpeti posledice njenih gresaka, koje su bile u dobroj nameri, ali pogresnih odluka.

 

LAV

Dolazite sebi i tek sada mislite sta ste propustili i sta ste mogli imati. Ono sto se zbilo vise  nece moci da bude  na nivou koji je imalo. Cak i da se pomirite sa bivsom shvaticete da je umrlo ono sto vas je vuklo jedno drugome.Nema ljubavi!

 

DEVICA

Vasa  ljubav  ce morati da deluje i zato pokazite osecanja. Od vas se ceka da budete jaci od sebe, i pokazete sta morate ciniti. Budite odresiti, jasni i konkretni. Samo takvim stavom cete moci da nesto ostvarite ovih dana.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2