Jarac boluje od ljubavi, Skorpija od inata, a Rak i Blizanci  snose greske Vodolije…

Jarac boluje od ljubavi, Skorpija od inata, a Rak i Blizanci snose greske Vodolije…

24. listopada 2022. 0 By Lala

VAGA

Niste mislili sta cete dalje i kako, ali morate doneti odluku. Samo se jos ceka na vas.Vas partner zna sta hoce i sta mu je ciniti, a i znajte da se morate izjasniti. Mada vas voli, nece vas cekati vecno.

 

SKORPIJA

Bolujete od inata i zelite se osvetiti osobi koja vas je povredila.Zbog onoga ko je povredio vasa osecanja vi se sada svetite svima.Nije dobro ni za vas, ni za vase bliznje. Saljite udarce tamo gde treba, a ne u srce onih koji vas vole.

 

STRELAC

Vas je cilj ovih dana da osetite da vas voli jedan bik.Dugo se gledate i  vreme je da se i priblizite jedan drugom.Samo od vas oboje zavisi sta ce biti dalje, hocete li prici jedno drugom, ili se zauvek distancirati.

 

JARAC

Zaljubljeni ste u jednu vagu koja je neodlucna. Vi bolujete od ljubavi  za njom, a ona to i ne vidi, niti oseca.Pokusajte joj prici i budite otvoreni i jasno joj recite sta osecate. Ako vas ne zeli, neka se odmah izjasni.

 

VODOLIJA

Bili ste mnogo slabi na jednu osobu, i jos te uvek.Umesto raka i blizanca, vi ste donosili sve odluke za njega, stiteci ga.Tek sada vidite da ste pogresili, ali je najgore sto i rak i blizanac trpe posledice vasih gresaka, bas koliko i vi.

 

RIBE

Od vas zavisi kako cete provesti naredne dane. Da li cete za obavezama dok su jos lepi jesenji dani? Ili cete nagomilati svoje obaveze, i tako  se okrenuti samo jednoj dragoj osobi? Savet  je da budete okrenuti podjednako.

Stranice: 1 2