Ovog dana UTORKA ce procvetati necija SRECA kojoj se nije nadao!

Ovog dana UTORKA ce procvetati necija SRECA kojoj se nije nadao!

24. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Dan pred vama   ce vam doneti nova iznenadjenja.Neka ce biti jako lepa, a neka i nece. U svakom slucaju vi samo idite za obavezama, a ono lepo sto dodje, radujte se i budite zahvalni za sve sto vam se desi.

 

BIK

Ako ste znali da slede neke prijatne stvari,  vreme je da  se i radujete. Zasto ste tako bezvoljni i tako ravnodusni na sve?Morate se malo okrenuti zivotu, zivnuti i trgnuti se! Mozda bas ovaj dan donese nesto novo.Nesto cak i lepo za vas!

 

BLIZANCI

Ako se znate usmeriti u boljm toku, od vas ce da se dese novi koraci. Vreme je da se okrecete napred i da se   stvari odvijaju nekom boljem smeru. Vasa ljubav ce  moci da nadje ravnotezu ako ste  sposobni  da je cuvate i sacuvate.

 

RAK

Vas osecaj je da se morate radovati, mada ste svesni sta vam se desava.Uprkos svemu, vasa ce sreca morati da dodje kad tad. Ako savladate ovaj dan, sve ce krenutii na bolje. Budite jaki  danas, jer morate pokazati jacinu.

 

LAV

Niste svesni sta vas muci i sta je ono sto se desava.Ipak cete morati da se  okrenete boljim ocekivanjima. Vase ce raspolozenje ce  i danas biti  promenljivog smera i bicete voljni da se cas mirite, cas svadjate.Kao i uvek.

 

DEVICA

Mozda ce bas ovaj dan da donese srecu i radost. Vreme je za nova ocekivanja i da se okrenete boljem.Ne ocekujete nista dobro, ali ce vasa sreca da procveta ovog dana, a da  niste ni mislili da ce ikad. Srecnik ste zodijak zbog nove ljubavi.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2