Ovog dana UTORKA ce procvetati necija SRECA kojoj se nije nadao!

Ovog dana UTORKA ce procvetati necija SRECA kojoj se nije nadao!

24. listopada 2022. 0 By Lala

VAGA

Ne znate u kojem smeru ide dan, ali vazno da je svanuo. Kako vas nose novi program obaveza, tako se i ponasajte. Odredite sebi sta cete danas, dajte sebi priliku da ovaj dan bude lep.Ne zalite se, sve moze biti bolje.

 

SKORPIJA

Ako ste u prilici da  radite puno, budiote zahvalni, puno cete i zaraditi. Zato nemojte da ranim jutrom  kukate i zalite se kako cete postici.Ne kukate ni kada primate lepe parice, pa  pazite sta cinite. Sami sebi vucete negativnu energiju.

 

STRELAC

Ovaj utorak ce biti prilika da se vase srce ohrabri i da bude jako. Necete biti bas u situaciji lakoj za kontrolisanje emocija. Ali kako god bude, pokazite da ste sposobni sakriti suze i bol, makar posle plakali danima.

 

JARAC

Neko vas je jako povredio, ali cete i sami osetiti da se kaje. Dacete mu danas definitivan  odgovor da je kraj, ali  cete se u dusi sazaliti. Pravice se ponosit, a srce ce mu se slamati od tuge.  Procitacete to u jednom nemom pogledu.I bicete spremni za oprostaj.

 

VODOLIJA

Besni i tuzni cinite da sve bude kako mora i kako  treba.Od vas se ceka da pokazete  da se morate boriti u situaciji za koju ste i sami krivi. Imali ste bolje opcije, a danas  tek cete da shvatite gde ste i koliko pogresili.

 

RIBE

Vas ponos je i vasa tuga, pa je vesto krijete iza  ponosa. Cinite se jakim i stamenim, a vase srce boluje od bolesti zvana ljubav. Zasto drzite do ponosa i gusite osecanja? Pokazite da ste  na strani  osecanja,  i konacno priznajte koga volite. Iznenadna sreca sledi!

Stranice: 1 2