Pred lavom je POSLOVNA SRECA, Skorpiju ocekuje LJUBAV na PRVI POGLED, a ovom zodijaku se napokon SMIJESI USPJEH…

Pred lavom je POSLOVNA SRECA, Skorpiju ocekuje LJUBAV na PRVI POGLED, a ovom zodijaku se napokon SMIJESI USPJEH…

25. listopada 2022. 0 By Maja

LAV

Dragi lavovi, mada su iza vas velika poslovna razocarenja, vi nikada ne odustajete od cilja kojeg sebi postavite. Novcane gubitke koje ste pravili niste prihvatili kao poraz, vec kao izazov da postignete bolje rezultate. Vasa poslovna sreca uvijek zavisi samo o vama,  i vi se nikada ne oslanjate na savijete drugih osoba. Uzdate se u sebe, pa makar i napravili gresku, to su vase greske. Naravno da se maksimalno borite za poslovni uspjeh koji vam nije bio mnogo naklonje u zadnjem periodu.

Ipak, pred vama su dani u kojima cete vi uspijeti da nadoknadite svaki svoj neuspijeh. Jedna poslovna prilika vam se pruza koja ce u vas zivot donijeti promjene koje su vam i potrebne. Poslovnu priliku koja je pred vama sigurno necete zaobici, a sa njom dolaze novcani dobitci kao rijetko do sada. Poci ce vam za rukom da postignete poslovni uspjeh koji ce vama samo srecu donijeti. Iza vas je tezak period kojem niste dopustili da vas obeshrabri. Koliko se je vas trud isplatio uskoro cete saznati, jer pred vama je poslovna sreca koja ce mnogo toga da promijeni na bolje.

 

SKORPIJA

Drage skorpije, ako se iko zna boriti za svoju ljubavnu srecu onda ste to vi. Nikada necete dozvoliti da se neko igra sa vasim osjecanjima, ali zato su i vasa osjecanja uvijek iskrena. Ovo se odnosi na skorpije koje nisu u vezi, ali koje se nikada ne prestaju boriti za svoju ljubavnu srecu. Iza vas je su razocarenja, ali to nikada nije znacilo da ste vi izgubili vjeru u ljubav. Pred vama je ljubavna sreca kakvu ste vi i zasluzili.

Jedan susret u vas zivot donosi ljubav i srecu kakvoj ste se uvijek iskreno nadali. Iskrenost vam je na prvom mjestu i sa osobom koju cete upoznati za lazi i prevare necete znati. Vi cete sresti osobu vaseg zivota kojoj ste se nadali. Ljubav na prvi pogled je pred vama. Mada vi niste osoba koja vjeruje u ljubavne bajke, jedna predivna ljubavna prica je ipak pred vama. Jedan susret mijenja sve u vasem zivotu. Ljubavna sreca je pred vama i niko nece moci stati na put izmedju vas i vase prave ljubavi.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2