SREDA ce biti dan za PAMCENJE nekim znacima, ali JEDNOM dan o kojem je sanjao!

SREDA ce biti dan za PAMCENJE nekim znacima, ali JEDNOM dan o kojem je sanjao!

25. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Pred vama jedan uobicajeni dan u kojem ne ocekujete mnogo.Cekaju vas obaveze i  idete za njima. Zelite da zavrsite malo ranije i da se opustite sa drustvom. Odavno niste, pa bi bilo dobro.

 

BIK

Vec ste se uplasili, a da to do sd nikada niste. Imate neke manje probleme, jer je nervoza  vas neprijatelj. MNalo se druzite i gusite samog sebe, pa ste  postali bezvoljni. Glavu gore, danas mozete nekoga sresti.

 

BLIZANCI

Nekom prilikom ili spletom okolnosti, danas cete biti daleko od partnera i prijatelja. Tek cete videti kako je kada ste daleko i sta vam ko znaci.Koliko vam znaci partner, tek cete da osetite, pa cete danas resiti da se iskupite cim pre.

 

RAK

Osecate veliki umor i sve vas je stiglo. Najradje biste da cutite i pricate sami sa sobom. Zato ce vas karm acastiti da ovog dana bar budete srecniji. Sledi dan za pamcenje.

 

LAV

Umesto da se radujete, vi tugujete i stalno menjate raspolozenja. Vreme je da pokazete da cete biti jaci.Ako nema ljubavi, nemate za cime ni da patite.Ovaj dan  ce biti  dan da krenete dalje i da se radujete novom pocetku.

 

DEVICA

Vasa je ljubav nesto sto je zatajilo ali ce ovoga dana da bude zivlje. Vreme je da budete  umorni od  monotonije i da znate sta cete. Od vas se ceka  da pokazete da  ste spremni  da ucinite novi korak. Vreme je da se sredite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2