Naredna cetiri dana:Pehar srece, neuzvracena ljubav ili samo pusta nada? IZABERI,saznaj!

Naredna cetiri dana:Pehar srece, neuzvracena ljubav ili samo pusta nada? IZABERI,saznaj!

27. listopada 2022. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ 2-NEUZVRACENA LJUBAV

Vi koji ste izabrali ovu sliku pod rednim brojem dva, tek cete biti razocarani. Tek cete saznati da ste izabrali pogresnu osobu da  vam bude ljubav. Da bude vas centar sveta!

Niste mu zalili dati svoje srce i vreme je da budete realni da ste ga dali pogresnoj osobi. Tek vas cekaju posledice neuzvracene ljubavi, od koje cete morati da dignete ruke. Zaljubili ste se u pogresnu osobu i ona vas je okrutno zavela.

Navela vas je da mislite da je zaljubljena koliko i vi u nju, a bili ste joj samo broj.Avantura i lepo secanje koje vas prati  i koje ce vas uskoro podsecati na jednu bolnu i neuzvracenu ljubav.

Na vase ogromno srce koje je ogromno volelo. I ono drugo koje nije uzvratilo, niti je znalo, niti zelelo da uzvrati.Bilo je i ostalo sebicno srce.

AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ 3-SAMO PUSTA NADA

Vi koji ste izabrali  sliku pod rednim brojem tri, nadali ste se najboljem.Nikada nije tako kako zelimo da jeste ili tek, da bude. Onako kako mislimo da ce biti najbolje i da ce se najbolje i zavrsiti.

Sve ce da vam se desi tako iznenada, i da ce se vas svet srusiti u trenutku.  Vasa je nada da cete se radovati i bas kada budete mislili da je sreca dostizna, vi cete pasti.

Neko ce vas tako povrediti na grub nacin, a mislili ste da vas voli. Bas kad ste se nadali, bicete  odbaceni zbog trece osobe. Pojavice se iznenada i tako srusiti vas svet koji ste gradili.

Dok ste mastali o sreci, bice da vas je varao onaj koga ste voleli. Ili vas nije voleo dovoljno, tako da je pustio  trecu osobu u vas svet…

 

Stranice: 1 2