Subota, dan za vrlo lepe stvari, a nekome za LUDI KAMEN…

Subota, dan za vrlo lepe stvari, a nekome za LUDI KAMEN…

28. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Ves ste se  nekako  snasli, ali cete se svojim  stavom moci da izborite i za bolje stvari. Od vas se ceka da pokazete da zelite ovaj  dan da bude poseban. Slede lepe stvari koje vas  cekaju a doci  ce vam neocekivano lepe stvari.

 

BIK

Niste  od onih koji se  raduju,  ali cete biti, mada u to ne verujete. Vreme je da se okrenete pozitivnjim mislima i da verujete u sebe. Samo  se  uzdajte u sebe, pa ce ovaj dan da vam podje na dobro.Morate se menjati!

 

BLIZANCI

Niste  na sebe mislili   kada ste morali i sada vam je  vreme  da mislite. Tacnije, stigle su vas posledice  sada a da ste tek pomalo svesni da su bas zato. Moracete se radovati iskljucivo jednoj osobi.

 

RAK

Konacno  se i vas neko setio i vreme je da se  i vi pokazete da mislite na njega. Jedna vam osoba budi interesovanje i zeli vas za  prijatelja, ali i za partnera. Od vas zavisi kako cete se izjasniti, a mogli biste da budete  i u vezi.

LAV

Vec prilaze dani kada cete  da mislite s tugom o njima. Ostavite proslost i sredite se, tako sto cete se boriti sa onim  sto slede. Neka ovaj dan bude pocetak jednog lepog poznastva i mozda jos neceg lepseg.

 

DEVICA

Radujte se kako znate i umete, i ponasajte se kako vas trenutak ponese.Pustite  sta vas ceka, sta nalaze lepo vaspitanje i kultura. Vi nista necete prekrsiti ako sebi dozvolite da budete malo opusteniji, i pokazete nekome da ga volite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2