Subota, dan za vrlo lepe stvari, a nekome za LUDI KAMEN…

Subota, dan za vrlo lepe stvari, a nekome za LUDI KAMEN…

28. listopada 2022. 0 By Lala

VAGA

Srce je srce i ono sto vas ono tera, morate. Hteli biste vi i drugacije, ali necete moci da se zabavite ako ne zeli vase srce. Ono vas danas vodi u blizinu osobe koja vas voli a ne sme da vam prizna. Vase ce srce priznati njoj!

SKORPIJA

Slede vam lepe stvari i osecaj da ste sve zaboravili sve sto je bilo. Jedna osoba ce uciniti da vas  ponese trenutak srece i da pokazete da znate i sta hocete i sta zelite. Sledi iznenadjenje ovog dana, necete moci da verujete!

 

STRELAC

Vec ste se radovali da vas  partner iznenadi, ali to da ce vam danas traziti vasu ruku!   To ce biti nesto u sto necete ni verovati, niti ste pomisljali da se moze desiti.  Poneseni osecanjem ljubavi i opijeni srecom, neki ce od vas stati na ludi kamen. Srecnik zodijak!

 

JARAC

Nemate plan za ovaj dan, ali sve ce biti lako. Vreme je da se srede vase misli i da budete  bez plana i poletni i radosni. Jedna ce vaga da vas iznenadi kao nikada niko. Ucinice nesto za vas, da ce vam vreme stati u trenutku.

 

VODOLIJA

Ako ste i mislili da mozete drugacije da se postavite, necete  moci. Vreme je za bolje  odluke, a vi niste ni svesni da ste gresili u prethodnim. Ovaj dan je dan za posledece jedne vase skorasnje odluke. Vi pogresili, vi cete i trpeti!

RIBE

Imate zelju da se opustite nakon radnih obaveza koje ste imali napretek.Imali ste vreme koje cete  morati da iskoristite kako treba.  Vreme je da  uzivate, da punite baterije za nova jutra sa voljenom osobom i nove radne pobede.

Stranice: 1 2