NOVEMBARSKI rastanci, sastanci i nove ljubavi slede OVIM znacima!

NOVEMBARSKI rastanci, sastanci i nove ljubavi slede OVIM znacima!

31. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Vasa ocekivanja nece biti ispunjena, ali nece vam biti tako lose. Jedino se mozete nadati  da ce se ispunii neke vaznije stvari. I to ce vam biti dovoljno, obzirom sta ste sve pozeleli. Konacno da razgranicite cemu se mozete nadati.

 

BIK

Od vas se ocekuje da budete odgovorni za sebe i pogresne svoje odluke. Jedna starija osoba vas upozorava da se okanete neozbiljnosti i da krenete napred.Ako tako nastavite sa svojim ponasanjem, mogli biste  lako da ostanete bez partnera.

 

BLIZANCI

Dosta ste neazurni  i to ce se odrazti na vas posao. Vreme je da budete neko ko ce da gaji emocije bez da im se nada. Zalud ih imate ako ih necete pokazati, nego cete partneru pokazivati suprotno od ljubavi.Sledi  rastanak.

 

RAK

Dugo ste  pod utiskom da sve drugi upravljaju vasim zivotom. Zato neka ovaj mesec bude pocetak vaseg boljeg perioda. Ako budete cvrsti, mogli bi se odupreti nekim uticajima. I konacno  prodisati u sopstvenoj kozi.

 

LAV

Mozda je vreme za nove korake i zato ucinite ono sto morate.Mozda bi to trebao biti jedan odlucujuci korak. Veoma je  vazno da znate sta stvarno  hocete, a ne da menjate odluke svaki dan.Donesite svoj plan za ovaj mesec i cinite smisljene korake.

 

DEVICA

Vec ste umorni od  suvise  zakeranja, ali vise nece moci tako. Vas partner ce uskoro da shvati da ste  neodlucni.Zato ce vas  cekati nova emocija i novi susret  u kojem cete shvatiti koga volite. Onako iskreno, bez  pritiska i oslobodjeno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2