Petak ce doneti  Jarcevima suze, Rakovima tugu, Devicama brodolom zivota!Kome srecu po prvi put?

Petak ce doneti Jarcevima suze, Rakovima tugu, Devicama brodolom zivota!Kome srecu po prvi put?

3. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Niste spremni za ovaj dan jer ste nekako smeteni. Osecanja su vam pomesana zbo jednog raka i ne znate sta da mislite. Pokusajte ovog dana ono sto se mora. Za njegovu tugu ste krivi samo vi, i vi ste jedina osoba koja je moze i otkloniti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Dosta je vise da se sredjuju  i emocije i ocekivanja. Od vas se ceka da budete  uzorni i da pokazete da znate biti od pomoci. Neko je od vas poodigao ruke i vreme je da ga sada uverite da je svesno pogresio.

 

BLIZANCI

Niste sposobni da se nosite sa onim sto je trenutno i sve vam smeta. Srce vam kuca kao kazaljka koja ide levo desno. Danas nadjite opravdanje za takvo ponasanje, ili cete morati odgovarati uza posledice koje vas  cekaju.

 

RAK

Ovaj dan ce vam doneti tugu koju ste  dugo drzali u sebi. Vreme je da pustite napolje sve sto vas gusi, bilo sreca ili tuga. Osecate da vas nebo kaznjava za nesto sto niste skrivili vi. Zato je ovaj dan tako ophrvan vasim teskim emocijama tuge.

 

LAV

Od vas se ceka  da krenete napred i da se ne okrecete za sobom. Sto je bilo, bilo je i sada vise nista necete uspeti. Niti zalopojkama, suzama, niti ucenama. Okrenite  se dalje svojim danima, a ovaj neka bude poslednji kao neuspesan dan na polju ljubavi.

 

DEVICA

Zasto bas danas, ne znate, ali ce vas uhvatiti veliko neraspolozenje i tuga. Kao da ce vas sa sobom poneti ceo zivotni brodolom koji ce vas vuci na dno. Niti imate snage, niti podrske da se borite  za zivot koji vas  nije radovao.

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2