Petak ce doneti  Jarcevima suze, Rakovima tugu, Devicama brodolom zivota!Kome srecu po prvi put?

Petak ce doneti Jarcevima suze, Rakovima tugu, Devicama brodolom zivota!Kome srecu po prvi put?

3. studenoga 2022. 0 By Lala

VAGA

Vama ce se radovati jedan bik i zeleti da vam se nadje u blizini. Ako budete priocitali njegove skrivene namere, odgovorite mu. Vreme je da vas  obraduje bar ljubavno polje, ako ne ostala zivotna polja. Ono ce vam dati snagu.

 

SKORPIJA

Mozda biste morali da malo  popustite i da se saberete. Vasa tuga je ogromna i vreme je da  se ne vracate nazad.Prkosili ste svima i svemu, pa budite i dalje takvi.  Zato pustite inat da plovi na drugu stranu, vi se okrenite ka ovom danu.

 

STRELAC

Mozete  ovog  dana da se radujete  ali sve cete upropastiti. Prenaglicete kod jedne osobe koja vas voli. Zasto cinite tako hirovite ispade i tako lako pustate ohole reci sa usana? Vama je   vreme da vas  zivot uputi na dobar put, put bez stresova.

 

JARAC

Od vas se ceka da budete  radosni, ali ce vas obuzeti suze. Ni vasa ljubav vam nece pomoci da sakrijete suze.Dok vi dajete sve od sebe i volite nekog, on vas ismejava i vasu ljubav baca u vetar. Samo da prodje ovaj dan, umiven vasim suzama, i vasim bolom!

 

VODOLIJA

Neko vas jako voli i vreme je da se srede vase emocije. Ne smete kriti svoja osecanja, vec danas jos pokazite da imate u srcu ljubav za njega.Dok je vreme koristite sansu,  i nemojte da se  salite sa prilikom koja vas je danas obuzela.

 

RIBE

Iznenadna sreca ce da vas obuzme  i vreme je da uzivate u njoj. Ovaj dan ce biti  vas emotivni trenutak  koji ce vam doneti veliku srecu. Zato cete imati vise razloga da se radujete i da uzivate. I da budete srecnik zodijak bas ovog dana!

Stranice: 1 2