Ponedeljak, pocetak nove sedmice, jednom znaku donosi FATALNI SUSRET i lepsi period zivota…

Ponedeljak, pocetak nove sedmice, jednom znaku donosi FATALNI SUSRET i lepsi period zivota…

6. studenoga 2022. 0 By Lala

VAGA

Vasa ce volja da bude jaca od vase nesigurnosti. Ovaj dan cete pobediti sebe i biti jaci nego sto ste i pomislili da ste jaki. Ucinicete jedan korak i vreme je da budete odlucni i spremni. Krenite za zeljama i danas ih ostvarujte.

 

SKORPIJA

Susret koji sledi imace fatalne posledice za vas. U danasnjem danu cete se radovati novoj i dolazecoj ljubavi. Zaljubicete se i od danas nastaje jedan lepsi period vaseg zivota. Postacete srecnik zodijak, a da ste mislili da nikada necete biti srecni.

 

STRELAC

Vas smisao da se zaljubite skoro da je detinjast. Od vas se ceka  da postanete  odlucniji  i da pokazete svoja osecanja. Vreme je da pokazete da cete od ovog dana pokazati svoje emocije i da ih necete kriti, posebno pred jednom osobom.

 

JARAC

Postacete mnogo drugaciji a da niste ni pomislili da mozete da se menjate. Vreme je da budete  odlucniji  i da se zna  da ste i jaki i uporni kada to hocete. Od vase odlucnosti ce zavisiti ovaj dan i ono sto ste naumili da sprovedete u delo.

 

VODOLIJA

Vasa emocija je nesto sto ce vas terati da se izjasnite. Pokazite da cete podjednako biti dobri na svim zivotnim poljima. Pokusajte da dovrsite jedan zapoceti posao i nemojte ga vise odlagati. Neko bi vas danas  mogao da opominje.

 

RIBE

Ne znate otkkuda vam vasa snaga jer se previse zalazete na sve strane. Radite mnogo i trudite se da ugodite svima. Sta vas  ocekuje  ne znate, ali svaki dan je tezi. Nadjite sebi malo oduska, i ucinite nesto za sebe.

Stranice: 1 2