Ljubavni horoskop za utorak donosi prijatna IZNENADJENJA vagama, jarcevima i strelcima, rakovima tuga…

Ljubavni horoskop za utorak donosi prijatna IZNENADJENJA vagama, jarcevima i strelcima, rakovima tuga…

7. studenoga 2022. 0 By Lala

VAGA

Mozda cete bas danas morati da duboko promislite o svojoj vezi. Sledi vam jako lepo i prijatno iznenadjenje. Partner ce vam ga prirediti a da ste tako neocekivano obradovani. Vreme je da danas prihvatite  lepotu zivota.

 

SKORPIJA

Vec ste sve pokusali i vreme je da ucinite jos nesto. Ako  mislite da ste ucinili sve da menjate partnera, ucinili ste. Danas je mozda dan da priznate da kod sebe niste nista promenili.Vreme je da priznate danas da cete se i vi menjati, kako bi spasili vezu.Ako to zelite,

 

STRELAC

Vrlo prijatna desavanja u vasoj emotivnoj vezi  slede i vreme je da se  radujete njima. Od vas ce zavisiti  da li cete i dalje da cinite jedno drugom ustupke. Vasa veza opstaje samo tako sto se oboje trudite da obradujete ono drugo.

 

JARAC

Osecate se umorno ali cete se prijatno iznenaditi. Od vas se ceka da budete  radosni i priznate partneru da vas je prijatno iznenadio.Vreme je da  oboje uzivate i da se radujete dok traje vasa sreca.I trudite se da potraje jos duze.

 

VODOLIJA

Vreme je da budete neko ko ce danas tolerisati sve svome partneru. I on je vama uvek, pa i vi danas napravite presedan. Mada ne biste tako rado, ipak cete morati  jer partner je to zasluzio. Vasa ce ljubav da bude vasa odluka, pa cete razumeti sve.

 

RIBE

Vasa snaga staje na stranu onog ko ce biti uporan. Od vase upornosti zavise i rezultati, pa zato dajte sve od sebe. Vasa sreca moze da bude snazna i da vas ponese ako oboje  budete dali doprinos na putu ostvarenja svojih snova.

Stranice: 1 2