Utorak, dan koji ce se nekome posreciti, ali i koji ce jednog zodijaka rastuziti…

Utorak, dan koji ce se nekome posreciti, ali i koji ce jednog zodijaka rastuziti…

7. studenoga 2022. 0 By Lala

VAGA

Posle jednog dogadjaja, vama je nevazno sta ce se desavati. Neko vas je povredio, rastuzio i sada ste ostali bez nade.Kao da vise nista lepo nece moci da vas snadje, niti deluje na vas. Ohrabrite se malo,  ovo je danas, sutra ce biti bolje!

 

SKORPIJA

Ne znate tacno sta biste i kuda, ali osecate da morate.Od vas se ceka da okrenete novi list i da ovog puta budete oprezni.Ako vas jedan lav  bude sarmirao, budite oprezni.Makar sve dok ne procitate koliko su mu postene namere.

 

STRELAC

Vreme je da ovaj dan ucinite  boljom sansom za sebe. Neko vas gleda ali vi imate svoj nacin kako da osvojite. Nista necete ciniti napadno i tako direktno da se oseti.Vas sarmerska moc mora izaci na videlo.

 

JARAC

Vec ste  bili dovoljno  naivni da verujete nekome.Od vas se ceka da budete  trezveni i da pokazete svoje ciste emocije. Na vama je da pokazete  da ste neko ko ce znati da proceni  situaciju, pa tek onda nastupa, kako nalaze srce.

 

VODOLIJA

Sumnjate da ce vam se posreciti, ali ovo je vas najsrecniji dan.Kada se ne nadate i ne znate da vam se moze  posreciti, sreca ce vas zagrliti. Ljubav ce doci iznenada i tako mocno vas poneti. Bice ovo dan koji cete imati razlog da pamtite.

 

RIBE

Mozda sledi malo razocarenje ali nista od vas ne zavisi. Necete moci nista da menjate, osim da prihvatite cinjenice. Sledi istina koja ce vas zaboleti, ali morate je prihvatiti i podici glavu gore. Proci ce i ovaj dan i odneti tugu iz srca.

Stranice: 1 2