Ljubav ce da muci Vage, da brine Device i Bikove, Strelcima karma vraca dug…

Ljubav ce da muci Vage, da brine Device i Bikove, Strelcima karma vraca dug…

11. studenoga 2022. 0 By Lala

VAGA

I dalje ste neodlucni po pitanju emocija. Svidja vam se  neko, pa se povlacite kao da to niste bas sigurni. Od vas se ceka da znate da li  se  zaljubljujete ili ne! Ne mozete  da se igrate sa necijim osecanjima.

 

SKORPIJA

Da ste od onih koji se  raduju dolasku novih dana, tek ce se videti. Ako do sada niste imali razlog za radovanje, imacete ga ovih dana.Pokazite da ste od onih  koji mogu da dohvate svoju srecu i da znaju da je ucine jos lepsom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Uzivali ste dok ste nekome lomili srce, i cinili ga  neznijim. Sada je red da vas karma casti za vase  podvige. Vasi su podvizi  nekome bili lomovi, pa cete i vi malo tugovati kao sto su neki zbog vas. Karma uvek vraca dugove.

 

JARAC

Vasa sreca ce da bude izvan svega i zato se radujte. Vreme je da vase  srce ostvari u sanjanoj ljubavi. Da budete par sa svojim voljenim bicem, i to onaj o kome ce pricati drugi. I koji ce drugi gledati sa radocu, ali i zaviscu.

 

VODOLIJA

Ako ste postali  neko od poverenja nekome, ne znaci da cete uvek biti ispravni.Od vas se ceka da poverenje i date pruzite onome ko ga zasluzuje. Vreme  je da se  srede vase srce i vase misli.I vi znate da pogresite, pa  razmislite gde.

 

RIBE

Vasa ljubav  ce da vas povede  ka jednoj lwepoj vagi. Ona vidi da joj saljete signale, ali ni ona nije sigurna.Cas vam daje povod, cas se povlaci. Neka se odluci sta hoce, ne sme vam davati laznu nadu.

Stranice: 1 2