Ponedeljak je pocetak nove sedmice, ali verujte da ce neciji POCETAK biti i KRAJ necije veze…

Ponedeljak je pocetak nove sedmice, ali verujte da ce neciji POCETAK biti i KRAJ necije veze…

13. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Verujte da slede nove radne obaveze, dok se neki izvlace. Vi ste uvek bili odgovorni, pa se niste oslanjali na druge. Spremni ste da se nosite sa novim radnim izazovima. Ali to ne znaci da cete  partnera da zapostavite.Ni danas, ni bilo kada!

 

BIK

Okrenite se novom danu i verujte da se vise nece ponoviti.Mnogo ste ih propustili ali verujte da se mozete i od danas radovati.Upali ste u kolotecinu i red vam je da se iz nje izvucete. Mozda vam u tome pomogne jedan novi poslovni susret.

 

BLIZANCI

Malo ste se opustili, pa se vas osecate zivo, a cas umorno. Moracete i vi da se trgnete bar danas. Imacete situaciju koja nije laka, ali se morate pokazati na visini zadatka.Neko ce vas izazvati na dvoboj  za jednu osobu u koju se zaljubljujete.Za vas novi pocetak.

 

RAK

Tuga ce vasa i ovog dana da vas pritiska, ali ce biti i malo raspolozenja krajem dana. Vase ce drustvo da vam spremi malo iznenadjenje i susret kojem se niste nadali. Bice ovo pocetak jedne nove emotivne veze.

 

LAV

Od vas se partner ne nada da cete mu spremiti iznenadjenje. Vreme je da se okrenete napred i da pustite da  da vas neko obraduje. Napravite se kao da  ste sokirani nacinom na koji partner ocekuje  da vam izmami  obradovanje.

 

DEVICA

Vasa radost ce da se sredi jer konacno vas danas ceka novi korak.Od vas se ocekuje  da budete  spremni da cinite sve da se radujete i dalje. Zagazicete u nesto novo, a vama do sada i nepoznato. Vreme je za vasu srecu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2