Ponedeljak je pocetak nove sedmice, ali verujte da ce neciji POCETAK biti i KRAJ necije veze…

Ponedeljak je pocetak nove sedmice, ali verujte da ce neciji POCETAK biti i KRAJ necije veze…

13. studenoga 2022. 0 By Lala

VAGA

Konacno ste spremi da se sredite i da danas pokazete da ste postali ozbiljniji. Vreme je za nove korake  i pokazite da se spremni na njih. Ucinite sve sto je u vasoj moci i tako i vi iznenadite nekoga ovoga dana.

 

SKORPIJA

Gledate jednog blizanca i odavno mu zelite prici. I ne samo da ste zaljubljeni u njega, osecate da vam moze biti idealan partner. Kad danas pomislite da je pravi cas, neko ce vam ga odvesti ispred nosa. Neciji novi pocetak za vas ce biti kraj vasim nadanjima.

 

STRELAC

Ucinite nesto da se izdignete izvan prica koje o vama kruze. Pokazite da ste spremni na sve, da te koji pricaju, ibedite u suprotno.Pruza vam se prilika koju necete  iskoristiti, ali biste mogli. Dal bas zbog traceva, dizete ruke od jedne osobe?

 

JARAC

Ne znate sta vam je vaznije i sta biste pre. Vase nove radne obaveze   ce vas dodatno opteretiti. Sve ce vam biti problem i radno polje i partner koji se ljuti na vas. Sami ste sebi zakomplikovali, zato idite redom i ne pocinjite vise odjednom.

 

VODOLIJA

Vase srce ce da kuca zarom jedne nove ljubavi, i radujte se tome. Vreme je da cekate na otvoren poziv od jedne osobe. Bili ste na maloj distanci, tek da ga zainteresujete sto vise. Danas ce vasi pogledi da mu odaju tajnu vasih osecanja.

 

RIBE

Ljubav koju zelite od jednoga jarca, doci ce neosetno. On je nezan i voli na romantican nacin, pa cete se radovati kad ga bolje upoznate. Bas takvu ste osobu zeleli pored sebe, a ne nekog ko stalno zeli da dominira. Jedan sukob vasih ociju, pokazace svu ljubav koja se radja.

Stranice: 1 2