Kome SRECA, kome TUGA,ovoga CETVRTKA, dok  nekima slede iznenadjenja?!

Kome SRECA, kome TUGA,ovoga CETVRTKA, dok nekima slede iznenadjenja?!

16. studenoga 2022. 0 By Lala

VAGA

Niste spremni na  ustupke i stalno se premisljate sta i kako.Od vas se ceka da pokazete da ste  voljni da se osvrnete. Samo malo cvrste volje i znacete sta cete ciniti. Danas imate razlog za srecu, pa se radujte neocekivano.

 

SKORPIJA

Morate biti mnogo raspolozeniji i ponasati se u skladu sa  situacijom. Od vas se ceka  da pokazete  da ste spremni da menjate svoja raspolozenja.Danas necete biti voljni, ali vas ceka prijatno iznenadjenje.

 

STRELAC

Cak i da razlog ne postoji, nadjite ga, i pokazite da cete biti  borac.Samo tako cete biti spremni da se uhvatite u kostac sa zeljama.  Vreme je da ovg dana iznnada sretnete nekoga i zaljubite se u momentu.Eto razloga da budete srecnik dana.

 

JARAC

Ne znate zasto ali osecate da vas vodi srce ka osecanju koje ce tek da usledi. Pri pomisli na jednu osobu vase srce zatreperi. Zato cete se ovog dana radovati  jer sledi slucajan susret. Naravno da ce to biti jedan od onih retkih koje zovu fatalnim susretom.

 

VODOLIJA

Vas stil je da u svakom momentu pokazete svoj autoritet. Vasa je ljubav  podlegla vasem  autoritetu koji vam je na prvom mestu.Vasa prica je nesto sto se kosi sa ljubavlju, pa pustite da se ljubav stavi na prvo mesto, a ne vas ponos i vasa licnost.

 

RIBE

Idete u smeru svojih dnevnih obaveza i vreme je da se srede.Ono sto ostaje po strani je vas partner, ali svakako da ga necete zapostaviti. Vi ste svestrana licnost koja se trudi da sve drzi pod kontrolom. Sledi situacija u kojoj cete pogubiti konce.

Stranice: 1 2