Narednih sedam dana slede RAZOCARENJA Rakovima, novcani PROBLEMI Bikovima, Sreca  Devicama…

Narednih sedam dana slede RAZOCARENJA Rakovima, novcani PROBLEMI Bikovima, Sreca Devicama…

16. studenoga 2022. 0 By Lala

VAGA

Niste se snasli na visni zadatka  i to vam je veliki minus.  Od vas su ocekivali mnogo vise, ako ne i daleko bolje.Nemojte se predati ali ne smete ni ostati na tome. Ako sada ne date svoj maksimum, sve ce biti gore.

 

SKORPIJA

Pokazujete da ste ispred drugih sto se tice poslova na radnom polju. Vas problem je sto se ponasate nezamenljivo, i sto mislite da e to dovoljno od vas.Okrenite se i drugim poslovima, van radnog mesta.  Ne gledajte sa visine.

 

STRELAC

Vasa sreca da ste se poceli baviti  licnim problemima. Nije da ste bili dokoni, ali vase srce kuca zarom  da resite ono sto morate. Zato ovih dana povedite racuna o svojim  novcanim izdacima koji su vas poceli muciti.

 

JARAC

Ni prijatelji vam nece biti tako odani, kao ste mislili da jesu. Niti ce vam uzvratiti koliko ste to zasluzili. Vreme je da shvatite da ste sami sebi uzdanica u svemu. Okrenite se obavezama, ali pazite da vam neko ne napravi spletku.

 

VODOLIJA

Znate reci za druge i komentarisati o nekima, a ne vidite zasto to cinite.Kada vas neko komentarise, nije vam drago. Vreme je da budete svesni da ce vam se ovih dana da vrati istom merom. Zasluzili ste,  i bez vredjanja!

 

RIBE

Ne znate sta cete i kuda sa svojim koracima, ali cinite preokret. Vreme je da sami sebi olaksate i ponasate se voljno.Napravcete rez i ono sto nije valjalo, sada ostavljate za sobom. Samo jedno nezno lice koje vas gleda sa ljubavlju, povescete u nove dane.

Stranice: 1 2