LJUBAVNI HOROSKOP za 18. 11. 2022: Kome SRECA a kome VELIKO RAZOCARENJE?

LJUBAVNI HOROSKOP za 18. 11. 2022: Kome SRECA a kome VELIKO RAZOCARENJE?

17. studenoga 2022. 0 By Maja

OVAN

Vi cete u toku dana morati da donesete jednu vaznu odluku ukoliko zelite da budete sretni u ljubavi. Neko vam je ukrao srce, ali vi ne zelite da to priznate. Ukoliko predjete preko svog ponosa vi cete pronaci veliku ljubavnu srecu.

 

BIK

Pred vama je dan u kojem ce vas pratiti velika ljubavna sreca. Sve ce da vam krene onako kako ste zeljeli. Sa voljenom osobom provodite samo predivne trenutke bez nesuglasica, jer samo velika ljubav caruje u vasem zivotu.

 

BLIZANCI

Sve ce da vam krene na bolje jer u toku dana vas ocekuje velika ljubavna sreca. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti samo dobro jer pred vama je sreca kao nikad do sada. Vrijeme je da vam sve krene na bolje.

 

RAK

Desavanja koja su pred vama samo vam dobro donose,jer pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku srecu donijeti. Bicete sretni jer pred vama su promjene kakvim ste se i nadali. Sve ce da vam krene onako kako ste zeljeli.

 

LAV

Pred vama je velika ljubavna sreca koja ce vam znaciti mnogo. Voljena osoba cini sve za vasu ljubav i nista tu srecu nece moci narusiti. Sve ce da vam krene na bolje jer pred vama je ljubavna sreca kao nikad do sada.

 

DJEVICA

Desavanja koja su pred vama donose vam veliku srecu jer pred vama su desavanja koja ce vam donijeti samo veliku ljubavnu srecu. Bicete sretni i zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2