Ova subota ce oduseviti neke, jednom najlepsi dan, a nekima dan za suze…

Ova subota ce oduseviti neke, jednom najlepsi dan, a nekima dan za suze…

18. studenoga 2022. 0 By Lala

VAGA

Vasa je sreca  na putu i vi joj se radujte.Dugo ste se dvoumili sta uciniti i kako vladati. Sada je vreme da se srede vase misli  i tacno znate koga volite i ko vas voli. Partner vam trazi ruku da idete zajedno skupa, a vi cete biti srecnik dana!

 

SKORPIJA

Ne postoje lepe reci, niti molbe da suzbiju vasu  tvrdogavost i smanje vas inat. Ono sto se desilo bilo je bolno po vas, ali vasom greskom.Ni tada, ni sada niste nikoga slusali, pa ste se razocarali. Danas budite oprezni da ne ponovite gresku.

 

STRELAC

Niste tako voljni da onu koja vam se svidja pustite drugome. Resili ste stati u red onih koji su spremni za dvoboj. Od vas se ceka da ucinite sve za onu koja vam je zapela za oko. Tako ce i pokazati svoja nezna  i iskrena  osecanja prema vama.

 

JARAC

Od vas se ceka  da se okrenete jednoj osobi  i da joj ovaj dan ucinite lepsim. Ona ce se mozda potruditi da bide i najlepsi. Vase srce ce da kuca u smeru  koji vas vodi ka njoj, pa krenite odmah i sto pre! Ne slutite, ceka vas!

 

VODOLIJA

Dugo posmatrate  partnera i ono sta se oko vas zbiva.Vidite da vas ne voli i da je ovo samo dan ua suze. Nemate sta da cekate, vec pokazite da ste spremni da prekinete losu vezu.Ma kako bilo tesko, teze ce biti da se zove da je veza, a ona je vec pukla.

 

RIBE

Niste spremni da se oglasite, a morali ste reci svoj stav. Kad ga niste pokazali na vreme, sada je kasno. Vase srce ce morati da trazi novi put za sebe i neku drugu osobu koja ce ceniti vasu ljubav.Vreme je da se srede vase emotivne dileme i koraci.

Stranice: 1 2