Cija ce ljubav trpeti oscilacije, a cija ce cvetati ovog dana?

Cija ce ljubav trpeti oscilacije, a cija ce cvetati ovog dana?

23. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Osecate neke promene i vreme je da se srede  vase emotivne  nedoumice. Bicete da se dvoumite oko vrlo vaznih stvari, ali i onih nebitnih. Vase je samo da resite svoje prioritete i da se zna sta vam je cilj.

 

BIK

Vase emotivno polje je jako opustoseno.Od vas se ceka da ucinite nesto  i da poboljsate sta mozete. Neko vas voli a da niste ni svesni, da vas ceka nesto prelepo. Vreme je  da se radujete i da se zna  da biste mogli biti zadovoljniji zivotom.

 

BLIZANCI

Vasa sreca je da se mozete pouzdati u svoga partnera. Zelite ici napred  i praviti planove a vi se oslanjate na  njega. Od njega ce se  moci da nadate da ce vam biti podrska, ali danas ce vam postaviti neke granice.

 

RAK

Zelite reci svome partneru da cete mu postavirti neke uslove.Odavno vucete veliki teret svoje veze i danas cete staviti tacku. Vasa ce ljubav trpeti burne oscilacije, ali ih mozete smiriti.Samo ako pokazete da cete se i dalje  truditi da sacuvate vezu.

 

LAV

Od vas se ceka da budete voljni i da se sredite  u svojim namerama. One ce biti jasne i vreme je da budete  odlucni. Znajte sta vam je ciniti i sta je ono sto zelite od zivota. Danas  odredite sta vam je najvaznije  i resite sta vam je ciniti.

 

DEVICA

Od vas se ceka da postanete mnogo odlucniji. Vasa sreca je da se mozete radovati, pa zato odlucite sta zelite.Vas mir je da se zna i sta zelite i sta mozete, ali cete se moci opredeliti sta je glavno. Vasa sreca je na prvom mestu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2