Izaberi SIMBOL SLAVLJA i saznaj  da li ces SLAVITI ili OPLAKIVATI SVOJU SRECU?!

Izaberi SIMBOL SLAVLJA i saznaj da li ces SLAVITI ili OPLAKIVATI SVOJU SRECU?!

23. studenoga 2022. 0 By Lala

Simbol slavlja je da se uvek  nadate da ce ljubav biti ono sto cete slaviti. Svoju ljubav i njen procvat, svoju srecu i njen uspeh. Mnogi od nas sanjaju da ozvanice svoju emotivnu vezu. Da je usmere u toku koji vodi napred, u smeru  da je ozvanicite i da se zna sta planirate dalje.

Vase srce vas vodi tamo gde ono hoce, i gde vi zelite. Ono vas vodi mimo osecanja razuma i mimo vase tolerancije koja mora biti prisutna. Mada znate  da srce zudi za ljubavlju o kojoj sanjate, morate ici za njom.

Cesto nam se ne ostvare ni zelje, ni snovi. Ni ono sto nas vodi, ni ono sto zelite da vas vodi. Ako vas zelje vode, vodice vas i dalje, ali vas moze terati i da pogresite. Da li cete  slaviti svoju ljubav, svoju srecu ili je oplakivati? Ako zelite znati, izaberite jedan simbol i saznajte.

AKO STE IZABRALI SIMBOL SLAVLJA BROJ 1

Ako ste izabrali simbol slavlja pod rednim brojem jedan, sanjate o emotivnom planu. Ujedno o osecanju  koje vas vodi napred i da se ostvarite u ljubavi. Nadate se da budete tako  srecni i da se vasa ljubav slavi. Naravno tako da cete se moci hvaliti sa ljubavlju i svojom srecom.

Verujte da cete imati veliki razlog za slavlje. Neka se desava  ono sto treba i da morate da se pokazete  da ste jos srecniji. Mada je bilo problema i u vasoj vezi, sve cete ih savladati. Vasa ljubav  je nesto sto  prednjaciti i sto cete  uskoro zaista da slavite. Vasa ljubav ce savladati sve nevolje i vasu srecu ce moci da vide svi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2