Izaberi SIMBOL SLAVLJA i saznaj  da li ces SLAVITI ili OPLAKIVATI SVOJU SRECU?!

Izaberi SIMBOL SLAVLJA i saznaj da li ces SLAVITI ili OPLAKIVATI SVOJU SRECU?!

23. studenoga 2022. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI SIMBOL SLAVLJA BROJ 2

Ako ste izabrali simbol slavlja pod rednim brojem dva, ocekujete  da vas pogleda sreca. Da li cete je imati ili ce je biti u oskudici,  sve zavisi. Ne samo od vas, nego i od mnogo cega. Zavise  vase emocije od vasih zelja i od vasih mogucnosti.

Vi ste se zaljubili u jednu osobu i ona vas nikako da udostoji svoje ljubavi.Vase srce cezne za srecom i ona vas vodi napred. Vasa ljubav ce vas voditi u corsokak, jer nece biti uzvracena. Ako vam je stalo do te veze, pokazite sta ste spremni da ucinite sve da vam se uzvrati. Sanse su vam male, ali postoje.

AKO STE IZABRALI  SIMBOL SLAVLJA BROJ 3

Vi koji ste izabrali simbol slavlja pod rednim brojem tri, cekate veliko iznenadjenje. Vasa sreca ce da bude  nesto sto vas vodi napred i o cemu samo sanjate. Vi samo mastate o ljubavi koja vam nece biti uzvracena i za koju samo sanjarite da je moguca. I sami ste svesni da nije moguca, ali vas srce vodi razocarenju.

Oplakivacete svoju srecu i da se zna da ste mnogo  nesrecni. Svoju srecu prozivljavate u masti i vase srce vas vodi  da sanjate. Za vas  je ta osoba zabranjeno voce, a i vase emocije vas vode  u pogresnom smeru. Oplakivacete ovu srecu, ali sledi i druga sreca uskoro.Ne predajite se, svakog svoja sreca ceka.

Stranice: 1 2