Ovaj PETAK nije trianesti, ali ce nekome biti kao da jeste… Jedan ce shvatiti sta to znaci!

Ovaj PETAK nije trianesti, ali ce nekome biti kao da jeste… Jedan ce shvatiti sta to znaci!

24. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Vec st na ivici snage i gubite i volju i snagu. Vise ne zelite da idete za nekim koga volite jer vam nicim ne pokazuje da zeli vasu blizinu. Od vas se niko vise nece okoristiti i ostaviti vas usamljenog i izigranog.  Okrecete novi list.

 

BIK

Vas partner vas voli i treba da se njime ponosite.Vi to ne znate da pokazetea trebali biste. On zaista ocekuje da vrednujete i njegovo srce i ljubav koja je iskrena.Mozete lako izgubiti, ako tako nastavite.

 

BLIZANCI

Okrenite se raku koji vas je mnogo zaduzio. Cak i da odvojite na stranu osecanja ljubavi, zaduzio vas je kao covek.I bez obzira na sve, on  je uvek bio vasa podrska i oslonac. Danas se cini da lako moze da to prestane biti.Ucinicete nesto ne mareci za  njega i tako ga povrediti.

 

RAK

U stopu pratite blizanca, i non stop ste mu u blizini. Kad je bolan i tuzan, umoran i slomljen, pa i kad gubi snagu, vi mu je ulivate. Vi ste mu podrska i oslonac i vucete teret vase ljubavi sami. Nesto ce se desiti danas, a zasto ce vam ovaj dan liciti na onaj trinaesti petak, shvaticete.

 

LAV

Vasa je situacija dosta komplikovana i nemojte da je dodatno komplikujete. Od vas se ceka da budete  mnogo mudriji i da pokazete zrelost. Postavite se razumno i pokusajte da se ogradite od mogucih komentara.

 

DEVICA

Imate priliku da ove dane slavite, ali nije vam do toga. Vas muci nesto drugo i vreme je da se ogradite u  necemu. Sve dok vam se ne potvrdi vest koju cekate, necete ni pomisljati da se radujete unapred. A vest cekate bas danas.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2