Ovaj PETAK nije trianesti, ali ce nekome biti kao da jeste… Jedan ce shvatiti sta to znaci!

Ovaj PETAK nije trianesti, ali ce nekome biti kao da jeste… Jedan ce shvatiti sta to znaci!

24. studenoga 2022. 0 By Lala

VAGA

Tera vas vase srce da se radujete ovome danu, mada se malo i plasite. Trebate doneti jednu odluku, a niste bas sigurni da to i zelite. Osecate da vas partner utice da je donesete mimo svoje volje. Ispasce nesto neocekivano, videcete sta!

 

SKORPIJA

Poceli ste da komentarisete mnogo sto sta, pa i partnera i njegove drugove.To vam ne pristaje, a posebno kad pricate bez dlake na jeziku.Nesto zadrzite za sebe, ne dajte da vam danas bude jezik duzi od pameti!

 

STRELAC

Sarmer poput vas moze da cini sta mu volja, i da se hvali svima. Umesto da to cinite, vi cete se truditi da sve bude romanticno i spontano.  Tako cete neobavezno prici jednoj vodoliji, i zadobicete njenu punu paznju.

 

JARAC

Srce vas vodi ka boljem  i osobi koja vas ceni.Dugo ste patili iduci za pogresnom i prosto moleci za njenu ljubav. Dok ste isli lazno se nadajuci za njom, vas je vec voleo neko. Danas je dan da saznate i koliko, pa ste srecni zodijak. Neslucena ljubav ce vas poneti kao talas.

 

VODOLIJA

Vreme je da castite paznjom jednog lepog strelca. Od vas se ceka da budete i nezni i iskreni, i da znate sta vam je ciniti. Konacno ce osecanja da prorade u srcu oboje i tako cete postati neko kome ce ljubav biti uzvracena.

 

RIBE

Ne znate sta vas ceka, a morate da se pripremite na neocekivano. Danas cete imati srece jer cete se uveriti da ste slusali lazi. Ono sto se pricalo oko vas, bila je namera da vas posvadjaju sa partnerom.

Stranice: 1 2