Rakovima se topi sreca,  Blizance gusi osecaj neuzvracene ljubavi, a Ribama  na pomolu nova ljubav!

Rakovima se topi sreca, Blizance gusi osecaj neuzvracene ljubavi, a Ribama na pomolu nova ljubav!

24. studenoga 2022. 0 By Lala

VAGA

Nadate se da ce vas neko malo ohrabriti i da ce vam dati snage. Vasa sreca da ste pred osobom koja ce vas danas da spase. Moracete  da budete jaki jer ce vam ona uliti samopouzdanje.

 

SKORPIJA

Ocekujete da budete primeceni od jedne osobe, a vas ce upoznati druga. Ona ce vas pribliziti sebi da necete ni biti svesni kako. Valda ce snaga jedne ljubavi da pokaze  da ste se u momentu zaljubili.

 

STRELAC

Idete u smeru koji vas vodi ka  jednoj ribi. Ona vas ceka  odavno  i zeli vasu blizinu. Vasa ce sreca da procveta iznenada i tako cete se snaci da vam krene na bolje. Samo budite otvorenog srca i priznajte da je volite.

 

JARAC

Jedna vaga vas sarmira na svakom koraku a vi ne znate da li bi zelela vasu blizinu. Pazite, mozda samo zeli da flertuje sa vama! Budite otvoreni i pokazite  joj da vam se svidja i da zelite ozbiljnu vezu.

 

VODOLIJA

Vreme je da se srede vase misli, pa gledajte sta zelite.  Odvojite svoje glavne zelje od onih  nebitnih. Neka vam bude prioritet ono sto biste  zeleli sto pre. Odredite sta  je to  i sta biste voleli da vas ceka. Ne samo danas, nego i narednih dana.

 

RIBE

Postacete svesni ljubavi jedne osobe koja vas voli. Dok mislite da je to samo zanos, ona zaista zeli ozbiljnu vezu. Vreme je da se  radujete i da pokazete onom ko vas voli da cete ga castiti paznjom i svojom ljubavlju. Na pomolu nova ljubav.

Stranice: 1 2