Sledi SREDA koja ce ujedno biti NAJLEPSI DAN u zivotu ovih  zodijaka!

Sledi SREDA koja ce ujedno biti NAJLEPSI DAN u zivotu ovih zodijaka!

6. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN

Necete se bas ponositi  ovim danom, ali mogao bi biti i bolji. Ni vi necete mrdnuti ni prstom da tako bude. Zato budite zahvalni sta je, i odrzite da ne bude na gore. Kad se ne trudite, lepo je vama i tako, pa se necete ni isticati, ali ni zaliti na bilo sta!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Mislite samo osebi i svojim dobicima, bas kao i gubicima. Kunete zivot da ste nesrecni, pa cete i ovog dana ciniti isto. Zasto se malo ne trgnete i ne dodate gas, umesto sto trosite to sto imate?

 

BLIZANCI

Sa svih strana vas stize tuga i sreca je da ste spremni. Ni ovaj dan vam nece biti bolji, ali se potrudite da se ne oseti.Verujte da neki od vas jedva cekaju da vide tugaljiv  izraz vaseg lica.Zatop se borite i nemopjte odati utisak nesrecne osobe.

 

RAK

Previse cete  imati stresnu situaciju, nego sto ste spremni da prihvatite.Moracete nastojati da ostenete sabrani i jaki.Ako pokazete razum kao i uvek, vreme je da pokazezte i snagu da cete savladati sve sto dan donosi.

 

LAV

Srce vam kuca i dalje zarom stare i prohujale ljubavi. Niste ni pomislili da mozete obnoviti tu ljubav, ali mozda i uspete. Ovo  ce biti vas najlepsi dan u zivotu, a vi srecni zodijak. Sledi susret koji ce izazvati vase pomirenje i da necete oklevati da prastate.

 

DEVICA

Ne znate zasto da se radujete, a imali biste mnogo  povoda. Vreme je da se povodi  prikazu i da vam prorade misli. Bicete zacudjeni kako sve to niste videli do sada. Vreme je za bolje stvari, lepsa desavanja i naravno za vase nade i zelje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2