Sledi SREDA koja ce ujedno biti NAJLEPSI DAN u zivotu ovih  zodijaka!

Sledi SREDA koja ce ujedno biti NAJLEPSI DAN u zivotu ovih zodijaka!

6. prosinca 2022. 0 By Lala

VAGA

Bicete pocastvovani paznjom jednog  strelca. Odavno i sami osecate nesto za njega, ali niste imali prilkike  da mu pokazete.Mozda cete bas danas da imate neocekivanu priliku. Iskoristite je, mozda vam se vise ne ukaze.

 

SKORPIJA

Za sada ste nervozni i uplaseni za ono sto vam se zbiva. Vi ste panicar ap nikako da se usmerite razumno. Neko zeli ad vas isprovocira,a vi niste svesni  svojih reakcija.

 

STRELAC

Osecate da vas neko gleda i tome se i radujete. Tek cete da sahvatite da ce vase simpatije da se pokazu kao obostrane.Vreme je da se radujete i jasno pokazete osecanja jer ce biti uzvracena, a vi srecni zbog toga.

 

JARAC

Osecate da ste pod pritiskom lose energije a zelite da se radujete. Jedan lik bi mogao da otera vasu nervozu, pa cekate da se potrudi. Ne cekajte predugo, ako on nece vama, pridjite vi njemu.

 

VODOLIJA

Vec je vreme da se radujete nekoj novoj sreci i budete  ponovo poletni za zivot.  Konacno ce neko krajem dana da u vama probudi zaspale emocije. Jedan lepi  jarac ce ciniti sve da vam pridje. On zewli vasu blizinu i svovreme koje imate.

 

RIBE

Dok vas vodi srce a vi ga sledite, drhtite od straha da ne pogresite. Kaoda ste pogubili sve konce iz svojih ruku, u tako se otrglo kontroli.Vreme je da se srede vase misli i vase zelje da se ne pokidaju. Ne gresite, put srca vas vodi sreci.

Stranice: 1 2