Do 15. decembra DVA znaka ce se kajati, Rakovi ce opet da grese, dok ce  jedan da svesno ucini POGRESAN KORAK!

Do 15. decembra DVA znaka ce se kajati, Rakovi ce opet da grese, dok ce jedan da svesno ucini POGRESAN KORAK!

11. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN

Pred vama je period da se srede neke stvari. Samo ce od vas da zavisi na cemu ce se one bazirati.Da li ce to biti vezano za vas emotivni zivot, ili vezano samo za vase radno polje. Vi znate  najbolje sta morate.

 

BIK

Moracete da se negde usmerite jer ovako ne ide vise. Gubite vreme koje vam tece, bas kao pesak medju prstima. Vise ga ne smete gubiti, pa pokazite sta su vam ciljevi.  Jednoj osobi naglasite sta vam je sada prioritet.

 

BLIZANCI

Mnogo ste tvrdoglavi i nikako da se usmerite od  prethodnih desavanja. Nesto je jednostavno prekinulo ocekivani sled stvari. Niste smeli da se ponasate tako uzdrzano, ali sada cete morati da malo popustite.

 

RAK

Od vas zavisi sta cete i kako vladati, ali ne vredi vam ni da se kajete.  Napravili ste velike propuste tako sto ste se prepustili volji drugih. Bila je to vasa velika greska i pazite da opet ne pogresite.

 

LAV

Bili ste u vezi sa osobom jacom od sebe, i sada se kajete. Kada ste bili upozoreni na to, niste se obazirali na upozorenja. Sada je kasno da popravljate stvari, jer nema sanse da se stvari poprave. Vasa dusa ce biti ogorcena.

 

DEVICA

Imali ste vezu sa osobom do koje vam je bilo stalo, ali njoj nije. Sada tek vidite da  ste bili samo lak plen za onog ko je hteo samo avanturu. Vasa ljubav i cisa emocija vas je dovela do silnog razocarenja. Kajete se sto niste bolje promislili.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2