Ponedeljak, novi pocetak za sve, a jednom da sretne srodnu dusu…

Ponedeljak, novi pocetak za sve, a jednom da sretne srodnu dusu…

11. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN

Ne ocekuete nesto posebno, a trenutno nije lose.Radovacete se novom danu  jer ste vredni i uvek azurni u svemu. Sve ono sto je na tapetu, rado cete uzeti sebi za obavezu.Mili vam se raditi  jer je u vasoj blizini neko! Danas ce to otkriti i drugi.

 

BIK

Previse ste se opustili kako vam je krenulo, pa  budite malo oprezniji. Od vas se ceka da budete mnogo drugaciji, kako opet ne biste pogresili. Konacno ste se izvukli iz dugova i danas uzivajte. Pokazite da ste voljni sta god treba.

 

BLIZANCI

Konacno odmarate i vas se ne ticu obaveze. Mnogo ste odradili unapred, pa danas mozete uzeti malo predaha. Jednostavno vam se moze danas, a inace ste marljivi pa vam niko ne bi zamerao.Mozda samo jedan rak!

 

RAK

Okrenite se u pravcu koji vodi ostvarenju licne srece. Zasto se  uvek brinete sta ce drugi da kazu, i da li ce njima  da bude po volji. Dugo ste cinili sve po njihovoj volji, nek danas bude dan za vas. I samo po vasoj volji.

 

LAV

Mozda biste trebali da se malo  odmorite od obaveza koje ste imali. Opak cete nastaviti u istom smeru. Zelite da iznenadite partnera sa lepom zaradom kako biste mu priustili nesto.Odavno nesto zeli, a danas cete ga iznenaditi.

 

DEVICA

Odavno se varate  da ste zaljubljeni i da vas voli  onaj kome pripadaju vasa osecanja. Vreme je da konacno priznate sta se zbiva u vasem srcu. Danas cete spoznati da se radi o navici, a ne o iskrenoj ljubavi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2