Ponedeljak, novi pocetak za sve, a jednom da sretne srodnu dusu…

Ponedeljak, novi pocetak za sve, a jednom da sretne srodnu dusu…

11. prosinca 2022. 0 By Lala

VAGA

Mozda je ovo pocetak svemu, jer novi je radni dan. Vase srce ce kucati zarom nove  energije, i voljom da otpocnete nesto novo.Kakav dan, takav i dar, tako kaze stara poslovica. Zato cete raditi kako biste partnera darovali necim  posebno lepim.

 

SKORPIJA

Dan je za novi pocetak i mozda i jedan novi  susret. Vec ste prestali da verujete  da slede   neke neocekivane stvari.  Ipak sledi jedan neocekivani susret koji ce biti fatalan.Danas ste najsrecniji zodijak upravo zato.

STRELAC

Odavno nalazite nacina da pridjete jednoj   ribi, ali nikako da se usudite.  Kod nje vam je sve lepo i milo, i njen izgled i njeno ponasanje.  Danas imate susret oci u oci i shvaticete da je  to susret sa srodnom dusom.

 

JARAC

Odavnp izbegavate da se ohrabrite, a danas cete to konacno i uciniti.Srce vam kuca zbog jednog  strelca, koji je mnogo jaci od vas .Misleci da je neodoljiv i neumoljiv, plasite se da mu bar za korak pridjete blize.

 

VODOLIJA

Danas je vreme da se zapšocne nesto novo, jer takav je dan. Verujte da novi  dan ne mora da znaci i nove obaveze. U vasem slucaju ne mora, jer moze biti pocetak jednog lepog poznastva. Rado cete se druziti sa jednom vodolijom koja vas je zainteresovala.

 

RIBE

Vasa sreca je da se mozete radovati  ovog dana, ali ne samo danas. I narednih dana cete se radovati  zaista, ali ce ovaj dan da bude uvertira za naredne dane.   Konacno cete imati sansu da osetite da vas neko voli.

Stranice: 1 2