Cetvrtak  ce jednom znaku doneti veliku radost, a potom i srecu…

Cetvrtak ce jednom znaku doneti veliku radost, a potom i srecu…

14. prosinca 2022. 0 By Lala

VAGA

Iznenada ce vam se desiti neke stvari koje ce vam doneti srecu. Zatim ce vas poceti da prati sreca, a svemu ce biti zasluzna jedna riba. Bice ovo dan da joj uzvratite kako god mozete. Postacete srecnik dana, i najsrecniji zodijak.

 

SKORPIJA

Vas se ne tice sta se zbiva okolo vas, ali se  mozete bazirati na svoju  situaciju.Da je bas dobra, nije najbolja, ali se moze popraviti.Vazno je pokazati volju da se poprave stvari.A gde je volja, tu su i rezultati.

 

STRELAC

Vasa ljubav je velika i vezana za jednog jarca. Vas osecaj vas vuce  ka jednoj osobi koja bi pomogla da vasa veza postane jaca. Pokazite da ste odlucni ad se vasa ljubav prema jarcu i ojaca, i mozda i krunise.

 

JARAC

Vreme je da krunisete  svoju ljubav i da se osecate prelepo. Pravo je vreme da se srede vase misli i vase srce bude puno uzvracenih osecanja. Bicete jako iznenadjeni  onim sto sledi krajem dana.Na srecu, vrlo prijatno za vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Vec ste na ivici nerava i vasa situacija se dosta kvari. Vreme je da se pokusate dovijati na svaki nacin da je popravite. Moracete biti i odlucni i hrabri da istrajete u  jednom potezu. Ne oklevajte, jer ce vam biti daleko teze.Sto vise oklevate, bice vam mnogo teze.

 

RIBE

Znate ko vas voli ali da cete danas biti uvereni  do kraja, tome se ne nadate. Ovaj dan ce biti dan za radost i pokazite da ste spremni da prihvatite sve, ali da sve i uzvratite, punoga srca.Jedno bice ce postati sastvani deo vaseg zivota, pocev od danas, do daljnjega.

Stranice: 1 2