Vreme je za bolje dane, manje obaveze i za pretpraznicno  raspolozenje…

Vreme je za bolje dane, manje obaveze i za pretpraznicno raspolozenje…

15. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da pocnete misliti na svoje voljeno bice. Od vas se ceka da pokazete  svu poaznju i da je usmerite ka njemu. Vase srce kuca u smeru novih dana, a ovi pred vama ce biti lepi.

 

BIK

Niste voljni da raspredate neke prazne price, ali vam je to i potrebno. Treba vam to bas iz razloga da se malo rasteretite. Ipk vam je bolje i da se malo druzite, nego da slusate zamerke svoga partnera.

 

BLIZANCI

Vasa je sreca da ste  malo stali sa obavezanma i sada cete ih imati manje. Koristite svaki  momenat da se okrenete  malo boljim stvarima. Vreme je da se malo radujete, malo odmorite i da napunite baterije za nove dane.

 

RAK

Pred vama su bolji dani i vreme je da se sredite. Ono sto je, morate da prihvatite i smireno zivite ovih dana. Bicete bez obaveza koje ce vam biti mrske,  dok partner ceka da mu posvetite vreme.

 

LAV

Ovih dana zelite ad se dodvorite partneru ali nekako neosetno. Ne biste da on to primeti nikako, ali  zelite da mu pridjete blize.Vreme je da se neke stvari okrenu u vasu korist, jer ste ucinili nesto sto ne biste smeli.

 

DEVICA

Bice vam tesko jer cete se naci u bezizlaznoj situaciji.Od vas se ocekuje da ostanete jednako jaki, kako biste savladali ove dane. Nece vam biti lako, ali ce vam biti lakse ako se ponesete razumno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2