Nedelja donosi lepse stvari, a jednom znaku NECE BITI LAKO!

Nedelja donosi lepse stvari, a jednom znaku NECE BITI LAKO!

17. prosinca 2022. 0 By Lala

VAGA

Mozda biste danas morali sa reci na dela. Ucinite sve ono sto ste odavno hteli a niste. Neka vase srce zablista u ljubavi koju ste do sada osecali a krili.Vreme je za lepse stvari. Doprinesite i vi da se one pocnu desavati.

 

SKORPIJA

Vas stil zavodjenja je ocigledan jer se trudite d osvojite jednog jarca. Vreme je da mu se dodvorite i da budete jako ponositi. I on ce vama zeleti  da se usunja u srce, jer su vam emocije obostrane.Vreme je za lepse stvari, pocev od danas.

 

STRELAC

Nece vam biti lako ovog dana i morate ostati dostojanstveni.Ono sto sledi morate gledati ko borac i stojicki.Nemojte dozvoliti da vas savlada sazaljenje, niti da zaplacete. Bar ne pred onima koji to zele videti, a ima ih vise.

 

JARAC

Ljubav ce biti poglavlje gde cete danas polagati lekciju odanosti. Pascete u dilemu  da ne oidolite jednoj osobi koja vam se udvara.Vreme je da  padnete na njena udvaranja, ali sta cete sa svojim partnerom? Hoce te li tako lako  da ga izneverite i prevarite?

 

VODOLIJA

Do kraja dana slede veliki obrti situacije, ali  i jos ponesto.Vreme je da prihvatite promene i krenete kako one i zahtevaju. Da ce biti bas po vasoj volji, nece, ali morate vladati situacijom. Ne mora uvek biti po vasem, Vreme je da partner preuzme ulogu.

 

RIBE

Sanjate neke velike promene, ali do njih nece doci. Bice to bas iz razloga za koji ste  sami krivi. Sve panirate, a nikako da pocnete da ispunjvate obecanja i da pratite  svoje zamisli.Pa cemu se onda nadate, Aladinovoj carobnoj lampi, nekom cudu?

Stranice: 1 2