Rakovi se kaju, Ovnovi razocarani: Jedan znak ce doneti veliku odluku…

Rakovi se kaju, Ovnovi razocarani: Jedan znak ce doneti veliku odluku…

17. prosinca 2022. 0 By Lala

VAGA

Stavljeni ste pred svrsen cin i vreme je da se odlucte. Odluka koju cete doneti je i velika i vazna. Vreme je da se srede vazne stvari, i vise nema odlaganja.Bilo kako bilo, morate doneti odluku brzinski.

 

SKORPIJA

Sve je do vas i do toga sta cete  resiti, ali vam nece biti lako. Vas osecaj  prema jednom bicu raste i govori da se radi o ljubavi. Ako  i dalje biudete ignorisali da priznate sta osecate, nista od svega toga.

 

STRELAC

Vec ste na putu da resite nesporazum, ali ce ga neko raspiriti. Prica koju ce vam servirati dokoni ljudi, samo ce vas jos vise razljutiti. Dok se vi uverite o cemu se radi, vas ce partner da bude povredjen.

 

JARAC

Ne znate kako da se mirite sa onim koga volite, a ko vas je povredio. Vas ponos vam to ne dozvoljava i vreme je ad odlucite sta cete. Pitanje je samo cemu cete datio prednost, ljubavi ili svome ponosu?!

 

VODOLIJA

Ne znate da slede novi dani i da je ovo za vas samo trenutak slabosti.  Ovo su za vas losi dani i morate ih savladati da se  sve sredi. Ako sami ne ucinite pomak ka  boljitku, nece niko.Od vas se ceka da  ucinite sta je za vas najbolje.

 

RIBE

Posvadjani ste sa vodolijom s kojom ste u vezi, ali  ne znate sta dalje. Da li cete stisavati stvari i pokazati da zelite da krene na bolje? Ili cete konacno da resite definitivno da ovo nije osoba za vas, jer se ljuti za sitnice? Morala bi biti mnogo tolerantnija.

Stranice: 1 2