Izaberi LAVA, PUMU ili TIGRA, i SAZNAJ da li ces se moci SUOCITI sa PROBLEMIMA koji  te OCEKUJU!

Izaberi LAVA, PUMU ili TIGRA, i SAZNAJ da li ces se moci SUOCITI sa PROBLEMIMA koji te OCEKUJU!

24. prosinca 2022. 0 By Maja

2. PUMA

Ti si neko ko je naucio da se suocava sa problemima, ali u narednom periodu tebe ocekuju desavanja sa kojima se neces znati suociti. Previse toga ce se desavati, jer pred tobom su kako poslovni tako i privatni problemi koji ce ti jako tesko pasti. Na poslovnom polju dolazi do promjena koje ti za zaista nece biti potrebne .

Pred tobom su naime veliki novcani gubici koji ce doci u pogresan cas.

Sa voljenom osobom neces uspjeti da se rijesis problema koji vas prate, a poslovni problemi ce samo “dosuti ulje na vatru”.Doci ce do raskida koji ce biti sve samo ne ono sto ti zelis. Pred tobom je velika tuga jer sa problemima koji su pred tobom neces tako lako moci izaci na kraj.

 

3. TIGAR

Tebi stizu problemi na polju ljubavi koji ce ti jako tesko pasti. Osoba si koja je uviijek pokusavala da savuca svoju ljubavnu srecu, ali to to nije uvijek polazilo za rukom. Mnogo problema prati tvoju vezu, ali ti se nikad ne predajaes. Jako ti je bitno da sacuvas ljubav koja tebi znaci sve, jer za tu ljubav ti si se morao boriti kao malo ko drugi. Problemi stizu kakvim se nisi mogao nadati.

Doci ce do promjena jer tvoj partner ce se zaljubiti u jednu drugu osobu.

U narednom periodu tebe ocekuju mnoga desavanja koja ti nece lako pasti jer ne mozes i ne zelis da predjes preko prevare. Tvojoj ljubavnoj sreci dolazi kraj i ti ces morati da se suocis sa velikim problemima koje neces uspjeti da rijesis. Slomljeno srce je tesko izljeciti, to ti nazalost nece poci za rukom.

 

Stranice: 1 2