Kad srce zakuca srecom-Rak leti visoko,Skorpija se hvali, Vaga postaje sigurna…

Kad srce zakuca srecom-Rak leti visoko,Skorpija se hvali, Vaga postaje sigurna…

24. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN

Vec ste se snasli po pitanju srca i znate sta vam je ciniti. Odnekud ste dobili snagu da trajete i da idete korak po korak. Vreme je da se okrenete ka onoj do koje vam je i stalo. Odgadjali ste, ali sada krecete u akciju.

 

BIK

Znate da vam nije bas sve najbolje, ali nikako da se pokrenete. Sta zapravo vi ocekujete, i kako se nadate boljem a da ne cinite nista? Ne zavaravajte se, verujte da nece nista samo od sebe. Pokrenitre se za licno dobro!

 

BLIZANCI

Ljubav je za vas sporedna stvar a prva i poslednja su vas licni interes.Od vas se ceka da budete mnogo obzirniji prema partneru. Milo vam je za paznju koju vam ukazuje, pa ukazite je i vi njemu. Bice presrecan.

 

RAK

Nista niste ucinili a da se vase srce nije protivilo.Trenutno ce zakucati zbog jedne osobe i ona ce vam uzvratiti.Do sada niste bili srtrecni, pa ce vas sada paznja jedne osobe vinuti visoko.

 

LAV

Vreme je da se ozbiljno zamislite sta cete i kuda. Od vas se ceka da budete verni i voljni da saradjuete. Jedan vas bik pokusava zavesti i pokusati da se dopadne. Ne zurite, malo razmislite pre odgovora i odbijanja.

 

DEVICA

Suvise ste ponosni da se pravdate, a neko trazi vase obrazlozenje. Gledajte sta je najbolje i kako da se ispravno postavite u datoj situaciji.Partner ceka a vi nemate sta da izgubite. Nemate se cega bojati jer greska nije vasa.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2