Nedelja je dan koji ce usreciti  vise znakova, ali jednom ce biti NAJSRECNIJI DAN!

Nedelja je dan koji ce usreciti vise znakova, ali jednom ce biti NAJSRECNIJI DAN!

24. prosinca 2022. 0 By Lala

VAGA

Vi ste snazna licnost koju nose  snazni osecaji. Ipak cete se osecati jako slabo i necete znati kako da postupite.Mozda vas neko svesno baci u ocaj da ne znate gde prevagnuti i sta uciniti.

 

SKORPIJA

Niste ni svesni sta vas ceka  i sta je ono sto ce biti danas. Nece biti lako da se postavite u datoj sutuaciji.Od vas se ceka da se zna da necete okolisati u svojim namerama.  I da cete jos danas da se pocnete   odlucivati za nesto konkretno.

 

STRELAC

Mada vam je nedelja uvek nekako odvojena od drugih dana, danas ce vam biti najlepsa. Ovo ce biti dan koji vam donosi obilje radosti i lepo raspolozenje. Bicete najsrecniji  znak koji ce slati pozitivnu energiju.

 

JARAC

Vec ste se sredili i niste svesni sta je ono sto vas ceka. Mozda ce ovo biti dan za vase nove korake, i donece vam  nesto prelepo.Uprkos tome, nece biti nista od toga, vec sve nasuprot tome.

 

VODOLIJA

Imate u planu jedan lep dan, bez pritiska i teskih misli.Ipak vam slede neki neocekivani trenuci u kojim cete imati bas sve to. Shvaticete da ne mozete upravljati svojom voljom, vec samo razumom. I da ne bude gore, prihvaticete cinjenicno stanje.

 

RIBE

Jedan neocekivano lep dan pred vama, i radujte se sto je tako.Hvala bogu da nije drugacije i da se srce moze radovati. Onaj ko vas voli samo ce vam dati vise snage  i uneti jos vise volje da zivite  samo za vas dvoje.I da svaki buduci dan ucinite boljim.

Stranice: 1 2