Izaberi sliku i saznaj sta te do KRAJA GODINE ocekuje NA POLJU LJUBAVI! Jedna je znak BOLNOG RASKIDA!

Izaberi sliku i saznaj sta te do KRAJA GODINE ocekuje NA POLJU LJUBAVI! Jedna je znak BOLNOG RASKIDA!

25. prosinca 2022. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1

Kada je ljubav u pitanju velika sreca tebi nije bila naklonjena. Mnogo razocarenja je iza tebe jer si svoje srce poklanjao pogresnim ljubavima. Ipak nikada se nisi prestao nadati svojoj sreci jer  ti za ljubav zivis. Ona je tvoja zivotna  vodilja uprkos svim problemima koji su te pratili.

Ti si emotivna ali i iskrena  osoba. Uvijek ces reci ono sto mislis jer ti nisi neko ko se sluzi lazima. Tako je i kada si u vezi, za lazi u tvom zivotu prosto nema mjesta.

Ti si neko ko je uvijek zelio da upozna jednu iskrenu osobu jer do sada si previse na lazi padao. Ljubavna sreca je tebe zvog toga i zaobilazila jer su u tvom zivotu bile pogresne ljubavi.

Ali do kraja godine sve ce da se promjeni. Pred tobom su desavanja koja ce ti samo srecu donijeti. Ti ces upoznati osobu kakvu si uvijek u svom zivotu zelio. Mnogo ces sa tom osobom postici jer to ce biti ljubav kakva se ne desava cesto.

Mnogo cete se voljeti i zajedno postici sve sto pozelite. To ce biti iskrena  ljubav kakvu si ti uvijek zelio. Ljubavna sreca do kraja godine napokon pocinje da te prati i ona ce u tvom zivotu i ostati. Velike promjene na bolje tebe ocekuju koje ce samo srecu u tvoj zivot donijeti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2