Izaberi sliku i saznaj sta te do KRAJA GODINE ocekuje NA POLJU LJUBAVI! Jedna je znak BOLNOG RASKIDA!

Izaberi sliku i saznaj sta te do KRAJA GODINE ocekuje NA POLJU LJUBAVI! Jedna je znak BOLNOG RASKIDA!

25. prosinca 2022. 0 By Maja

SLIKA BROJ 2

Ti si sretan u svojoj vezi ali za tu ljubav si morao mnogo da se boris. Nije uvijek sve bilo kao sto je danas jer mnogo prepreka je bilo na vasem putu. Ti si ipak uvijek vjerovao u tu ljubav jer mnogo volis svog partnera kojem slijepo vjerujes.

To povjerenje ste gradili dugo, ali nazalost do kraja godine sve ce to da se promjeni. Ti ces naime da saznas nesto jako bitno, nesto sto ce ti slomiti srce. Pred tobom ce biti saznanje da ti partner nije vjeran i tvoje srce ce puci od tuge i razocarenja.

Svemu si se mogao nadati, ali da ti voljena osoba nije vjerna to nikada nisi mogao ni sanjati. Ti ces saznati cijelu istinu i vasoj vezi do kraja godine dolazi kraj.

Velika tuga je pred tobom jer i previse si u tu ljubav vjerovao. Velikae promjene tebe ocekuju jer ni sam neces moci vjerovati u ono sto ces saznati. Ali moraces da nastavis dalje sa svojim zivotom mada ti nece biti lako.

 

SLIKA BROJ 3

Ti si osoba koja je uvijek vjerovala  u veliku ljubav jer ljubav je tvoja zivotna vodilja. I kada niko nije mogao da vjeruje ti jesi, jer ljubav tebi u zivotu znaci sve. Osoba si koja se je uvijek nastojala izboriti za svoju srecu i do kraja godine to ce tebi i poci za rukom.

Pred tobom su desavanja koja ce sve da promjene. Jedna osoba do koje je tebi mnogo stalo napokon ce ti priznati svoja osjecanja  i niko sretniji od tebe nece biti. Velika ljubavna sreca napokon kuca na tvoja vrata  jer tebe ce samo ljubavna sreca i pratiti u zivotu.Vrijeme je za srecu.

Stranice: 1 2