Vreme je da se zna kome ce ovaj VIKEND  doneti VELIKU RADOST!

Vreme je da se zna kome ce ovaj VIKEND doneti VELIKU RADOST!

30. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN

Poslednji  vikend  vase tuge se gube u nedodjiji i racunate da ce biti daleko bolje. Vase srce kuca i osecate  da cete i dalje imati razlog zbog kojeg ce da kuca i dalje. Vase srce ce se radovati, a tek cete znati i zbog cega i zbog koga.

 

BIK

Nece  vam biti lako da se opustite  jer ste nespremni.  Ne samo sami sa sobom, vec i finansijski ste nespremni da se okrenete  napred. Trebate da ispratite staru i da docekujete novu godinu, a vi nemate osecaj da vreme tece.

 

BLIZANCI

Osecate  promene za koje niste sigurni zasto se desavaju. Cemu da zahvalite, da li svojimsimpatijama i zeljama da nekoga osvojite? Vase srce kuca zarom dolazece ljubavi, pa verujte da cete nekoga sresti.

 

RAK

Svi se raduju i svi su srecni samo vi ste usamljeni i tuzni.Nemate volje da se pokrenete, i zato ste tako sami. Od vas se ceka da  se malo otrgnete monotoniji koja vas je scepala i koja vas gusi.Vreme je da  pokusate.

 

LAV

Vreme je da se vratite nekome, a znate dobro i kome. Zasto da zbog vas neko pati i dokle mu nanositi tugu?Zelite da mu oprostite za sve greske, a pravite se kao da to necete ni ucinite.Ne glumite vise!

 

DEVICA

Od vas se ocekuje da presecete nesto sto je vrlo lose. Vreme je da bar vi prihvatite neke cinjenice.Od vas se ceka da ucinite potez koji ce vas konacno postaviti na odredjen kolosek.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2