Vreme je da se zna kome ce ovaj VIKEND  doneti VELIKU RADOST!

Vreme je da se zna kome ce ovaj VIKEND doneti VELIKU RADOST!

30. prosinca 2022. 0 By Lala

VAGA

Niste ni svesni sta cinite i sta se vaga u vasem srcu. Vi ste neosporno jaki i zaljubljeni ste, ali necete da priznate. Sada ce biti pravo vreme da se  okrenete tamo gde ste trebali i davno. Priznajte da ste se zaljubili.

 

SKORPIJA

Niste tako jaki, ali ponasate se kao da vam nema ravne po jacini. Svoju samocu i tugu  u dnu duse krijete, i trudite se da glumite suprotno. Od vas se ceka da  pokazete jacinu, a ne da vas rastuze sitnice.

 

STRELAC

Vasa sreca je na pomolu, ali morate da se dozovete  da ce biti bolje.Od vas se ceka  da budete  neko  mnogo hrabriji i mnogo odgovorniji. Radujte se  sto cete moci da pokazete da ste takvi, ali i da ste nezni kada treba da budete.

 

JARAC

Ne znate kako da doprete do srca jedne vodolije, a ona vas gleda.Ne zelite da budete nametljivi, a neko vas vec zagleda da ceka da mu pridjete. Nemojte dugo da odgadjate i da se premisljate. Neko drugi ce da ga preotme u momentu, zato pozurite!

 

VODOLIJA

Vi ste voljni da ucinite da vam bude bolje, a da vasa sreca  bude veca. Nista nece samo od sebe, vec ste se i do sada uverili u to. Od vase ljubavi i ponasanja ce da krene sve kako treba, samo morate biti mnogo otvoreniji.

 

RIBE

Vase srce kuca  za jednu vagu i morate da ga usmerite ka njoj. Od vas se ceka da budete   azurni i da joj se usmerite. I ona ce da se usmeri ka vama i moracete joj dati  sansu da vam se okrene punoga srca.

Stranice: 1 2