ZADNJI DAN u godini  ce doneti ostvarenje  najvece zelje na koju je cekao CEO ZIVOT!

ZADNJI DAN u godini ce doneti ostvarenje najvece zelje na koju je cekao CEO ZIVOT!

30. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN

Zelite  sto pre da ispratite ovu godinu i da se pocnete radovati. U ovoj godini za vas nije bilo radosti, ali sada se oslobadjate losih stvari. Oslobadjate se i pritiska koji ste imali, bas kao i tereta koji ste vukli.

 

BIK

Od vas se ceka samo da se okrenete  ka novim stvarima koje slede. Pokazite da ste svesni srece  koja vas ceka i kojoj se nadate. Ako vam do sada nisu bile ispunjenje neke zelje, bice to danas. Bas one na koju ste cekali ceo zivot, i zato ste srecnik zodijak.

 

BLIZANCI

Nemate obicaj da velicate dane u godini, pa tako ni Novu godinu. Ni ovaj poslednji dan u godini nece vam doneti bas posebne stvari. Zato cete se radovati da bar neke budu u vasu korist.Bolje jedna u vasu korist, nego na stetu.

 

 RAK

Vase srce  kuca za jednu osobu, pa kako je kucalo do sada, tako ce i od sada. Vreme je da se srede vase misli i da znate sta vam je ciniti.Nek se vasa veza ostvari u boljim pokusajima da sacuvate osecanja i da ih sakrijete od zaborava.

 

LAV

Niko ne sme da vam se suprostavi, a neko bi to zeleo.Skoro ste podvukli crtu, a neko je sada zeli ukloniti i izbrisati.Ne dajte se opet ponove neke stvari, pa danas budite oprezni gde popustate, a gde cete se drzati svojih  odluka.

 

DEVICA

Ljubav ce od vas da napravi roba i nije vam ni zameriti. Bice to susret koji ce biti drugaciji od ostalih. Zaljubicete se i tu se nema sta vise pricati. Vreme je da postanete mnogo odlucni u nekim stvarima i borbeni da sacuvate tu ljubav.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2